Azonosító címke a felhasználó azonosítására és jogosultságának igazolására alkalmas. A jogosultság ellenőrzése az AZ-10D kártyaolvasón történő leolvastatással történik. A címkét célszerűen és kényelmesen tárolhatja a kulcskarikára függesztve. (2 db-os csomagban)
Nettó listaár: 2835 Ft    db

Két nyomógombos távirányító a rendszer élesítésére / hatástalanítására és pánik riasztás indítására alkalmas.
Nettó listaár: 5670 Ft    db

Vezeték nélküli nyitásérzékelő, fehér burkolatban, 1 külső bemenetet tartalmaz (külső érzékelők csatlakoztathatók erre a bemenetére),tartozéka 2db AAA típusú elem. A nyitásérzékelő a védett nyílászáró elem (ablak, ajtó, stb.) nyitása esetén riasztási jelzést ad. Működési jellegére nézve az érzékelő lehet késleltetett, vagy azonnali működésű. Beépített szabotázskapcsolója az érzékelő megbontása esetén azonnali szabotázsriasztási jelzést ad.
Nettó listaár: 11025 Ft    db

Vezeték nélküli PIR érzékelő. A digitális jelfeldolgozás kiemelkedő stabilitást és a téves riasztások elleni kiváló védelmet biztosít. A A PIR kommunikációs protokollja magas szinten biztosítja a továbbított adatok védelmét. Az érzékelőhöz három fajta (térlátó, függöny, kisállat védett) lencse választható.Tartozék 2db AAA típusú elem.
Nettó listaár: 14175 Ft    db

Vezeték nélküli ajtócsengő nyomógomb
Nettó listaár: 17955 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2017 Modern Alarm Jablotron Team All rights reserved!
Az oldal tartalma és képanyagai védett információnak minősülnek, másolása, felhasználása csak az üzemeltető engedélyével lehetséges.