Címezhető mini nyitásérzékelő. Tápellátását az adatbuszról nyeri és a központtal is az adatbuszon keresztül kommunikál. Az érzékelő egy pozíciót foglal el a központ memóriájában.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Címezhető mini nyitásérzékelő. Tápellátását az adatbuszról nyeri és a központtal is az adatbuszon keresztül kommunikál. Az érzékelő egy pozíciót foglal el a központ memóriájában. A JA-111M barna színű változata.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Címző modul vezetékes külső nyitásérzékelők számára. A modul két programozható bemenete két külső (NC, NO vagy EOL lezárású) vezetékes nyitásérzékelő csatlakoztatását teszi lehetővé. A modul tápellátását az adatbuszról nyeri és a központtal is az adatbuszon keresztül kommunikál. Opcionális riasztási memória funkciót (SMI) tartalmaz. Az azonosító modul címezhető és két pozíciót foglal el a központ memóriájában.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Címezhető folyadékszint érzékelő. Az érzékelő címezhető és egy pozíciót foglal el a központ memóriájában.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Címezhető beltéri PIR mozgásérzékelő (érzékelési tartománya 12m/110°), Alap térlátó lencsével szerel, opcionális lencsék: JS-7904 - folyosó, JS-7910 - kisállat védett, JS-7901 - függöny, Opcionális riasztási memória funkciót (SMI) tartalmaz. Az azonosító modul címezhető és egy pozíciót foglal el a központ memóriájában.
Csak vizsgázott telepítőknek!

A JA-111P-WW (fehér lencsés változat) címezhető mozgásérzékelő, melynek kialakítása már a JABLOTRON eszközök új megjelenési formáját tükrözi. Feladata az emberi test mozgásának érzékelése a védett épületek belsejében. Érzékelési tartománya 90 ° / 10 m. Az érzékelő címezhető és egy pozíciót foglal el a központ memóriájában. Falra vagy mennyezetre történő telepítés megkönnyítése érdekében az érzékelő kiegészíthető a JA-191PL fali tartóelemmel (mely saját szabotázskapcsolót is tartalmaz) vagy gipszkarton falakra történő telepítéshez a JA-193PL süllyesztett fali tartóval, melyhez különféle színű szerelőkeretek is választhatók.
Csak vizsgázott telepítőknek!

A JA-111P-WG (szürke lencsés változat) címezhető mozgásérzékelő, melynek kialakítása már a JABLOTRON eszközök új megjelenési formáját tükrözi. Feladata az emberi test mozgásának érzékelése a védett épületek belsejében. Érzékelési tartománya 90 ° / 8 m. Az érzékelő címezhető és egy pozíciót foglal el a központ memóriájában. A falra vagy mennyezetre történő telepítés megkönnyítése érdekében az érzékelő kiegészíthető a JA-191PL fali tartóelemmel (mely saját szabotázskapcsolót is tartalmaz) vagy gipszkarton falakra történő telepítéshez a JA-193PL süllyesztett fali tartóval, melyhez különféle színű szerelőkeretek is választhatók.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Címezhető rezgés és dőlés érzékelő. Feladata az ajtókon, ablakokon stb. át történő erőszakos behatolási kísérletek érzékelése, dőlésérzékelés szempontjából pedig fixen rögzített objektumok (széfek, műalkotások stb.) elmozdítási kísérleteinek jelzése. Az érzékelő működésének alapja egy digitális kimenettel rendelkező háromtengelyű gyorsulásmérő. Tápellátását a központ adatbuszáról nyeri.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Címezhető akusztikus üvegtörés érzékelő. Érzékelési tartománya 9m, tápellátását az adatbuszról nyeri és a központtal is az adatbuszon keresztül kommunikál. Az érzékelés jellege szerint az érzékelő észleli az üveg törését kísérő légnyomás változást és hangot, érzékenysége a telepítési környezet ismeretében hangolható. Opcionális riasztási memória funkciót (SMI) tartalmaz. Az azonosító modul címezhető és egy pozíciót foglal el a központ memóriájában.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Címezhető kombinált füst és hőérzékelő, melynek feladata a tűz kialakulásának érzékelése. Választható működési módjai: füst és hő, füst vagy hő, csak füst, csak hő érzékelése. Opcionális riasztási memória funkciót (SMI) tartalmaz. Az érzékelő címezhető és egy pozíciót foglal el a központ memóriájában.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Címezhető kombinált PIR mozgás és üvegtörés érzékelő. Az érzékelő két egymást követő memória címet foglal el a rendszer memóriájában. A PIR érzékelő az emberi test mozgását érzékeli a védett térben, az üvegtörés érzékelő észleli a légnyomás mikroméretű változásait és az üveg töréshangját.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Címezhető kombinált PIR és mikrohullámú mozgás érzékelő. Az érzékelő a hagyományos PIR érzékelőkkel megegyező módon működik. Ha a a PIR érzékelő mozgást érzékel, bekapcsolja a vele egy házba épített mikrohullámú radart, amely megerősíti, vagy elutasítja a PIR riasztási jelzését. Az érzékelő csak akkor küld riasztási jelzést a központnak, ha a PIR jelzését az MW rész is megerősítette.
Csak vizsgázott telepítőknek!

16 bemenetű címzőmodul kontaktus kimentű érzékelők számára. A modul telepíthető közvetlenül a JA-106K központ házába.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Címezhető fényképezőgépes PIR mozgásérzékelő. 640x480 (VGA) vagy 320x240 (QVGA) felbontású színes felvételek, JPEG formátumban. A kamera látótere 50°/12 m (normál lencsével), a PIR érzékelő érzékelési tartománya 110°/12 m (normál lencsével). Beépített MicroSD kártya max. 2 GB, USB csatlakozási lehetőség.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Jablotron Team All rights reserved!
Az oldal tartalma és képanyagai védett információnak minősülnek, másolása, felhasználása csak az üzemeltető engedélyével lehetséges.