Vezérlő szegmens JA-112E, JA-113E, JA-114E, JA-152E, JA-153E és JA-154E modulokhoz. Felhasználható partíciók, PG kimenetek vezérlésére, vészjelzések (orvosi segélyhívás, pánikjelzés stb.) indítására és üzemállapotok kijelzésre. Tápellátását a csatlakoztatott azonosító modulból nyeri.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Címezhető RFID azonosító modul, ami egy JA-192E modult tartalmaz, és 20 darabig bővíthető. Tápellátását az adatbuszról nyeri és a központtal is az adatbuszon keresztül kommunikál. A hálózati tápfeszültség kiesésének idejére beépített energiatakarékossági funkciót tartalmaz. Az azonosító modul címezhető és egy pozíciót foglal el a központ memóriájában.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Címezhető kezelőegység, mely billentyűzetet, RFID azonosító modult és egy JA-192E modult tartalmaz, és maximum 20 darabig bővíthető. Tápellátását az adatbuszról nyeri és a központtal is az adatbuszon keresztül kommunikál. Egy beépített energiatakarékossági funkciót tartalmaz. Az azonosító modul címezhető és egy pozíciót foglal el a központ memóriájában. A kezelőegység menüjében külön funkciók szolgálnak a partíciók, zónák, PG kimenetek és eseményjelentések vezérlésére.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Címezhető kezelőegység, mely nagy méretű LCD kijelzőt, billentyűzetet, RFID azonosító modult és egy JA-192E modult tartalmaz, és maximum 20 darabig bővíthető. Tápellátását az adatbuszról nyeri és a központtal is az adatbuszon keresztül kommunikál. Beépített energiatakarékossági funkciót tartalmaz. Az azonosító modul címezhető és egy pozíciót foglal el a központ memóriájában. A kezelőegység menüjében külön funkciók szolgálnak a partíciók, zónák, PG kimenetek és eseményjelentések vezérlésére.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Vezetékes kültéri proximity olvasóegység. IP65 védettségű, mechanikai szilárdsága az EN50102 szerinti IK08. Feladata egy PG kimenet aktiválása, melynek segítségével vezérelheti egy adott területre történő belépést, például egy ajtó elektromos zárjával. Tápellátását a központ adatbuszából nyeri (9-15V). Működési hőmérséklettartomány -25-től +60 °C.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Vezetékes kültéri kezelőegység beépített proximity olvasóegységgel. IP65 védettségű, mechanikai szilárdsága az EN50102 szerinti IK08. Feladata egy PG kimenet aktiválása, melynek segítségével vezérelheti egy adott területre történő belépést, például egy ajtó elektromos zárjával. Tápellátását a központ adatbuszából nyeri (9-15V). Működési hőmérséklettartomány -25-től +60 °C.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Jablotron Team All rights reserved!
Az oldal tartalma és képanyagai védett információnak minősülnek, másolása, felhasználása csak az üzemeltető engedélyével lehetséges.