Univerzális optikai visszajelző modul egy partíció élesített állapotának, vagy egy programozható kimenet (1-32) aktiválásának többszínű (piros, zöld, kék és sárga) LED-el történő jelzésére. Nem címezhető (nem foglal memória pozíciót a központ memóriájában).
Csak vizsgázott telepítőknek!

Univerzális, DIN sínre szerelhető relé. 250V / 16A.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Visszajelző modul partíció élesített állapotának, vagy programozható kimenet (1-32) aktiválásának PIROS visszajelző LED-el történő jelzésére. Tápellátását az adatbuszról nyeri és a központtal is az adatbuszon keresztül kommunikál. Nem címezhető (nem foglal memória pozíciót a központ memóriájában).
Csak vizsgázott telepítőknek!

Az RB-232 külső relé (12V/230V) 16A folyamatos, 30A csúcsterhelés (3s) kapcsolására képes. Két kontaktus kapcsoló, állapot visszajelzés. Formatervének köszönhetően elhelyezhető a GD-06 GSM vezérlő vagy egy központi egység mellett.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Kilincs a JA-152NM kilincszárhoz - fehér
Csak vizsgázott telepítőknek!

PG kimeneti jelzőmodul (1-32), egy kapcsolható NO/NC kimenet ( maximális terhelhetősége 1A). A JA-190PL univerzális szerőlodobozba telepíthető. A kimenet sorszámának beállítása a modul DIP kapcsolóinak beállításával történik. A modul tápellátását az adatbuszról nyeri és a központtal is az adatbuszon keresztül kommunikál. Nem címezhető (nem foglal memória pozíciót amközpont memóriájában).
Csak vizsgázott telepítőknek!

Teljesítmény PG kimeneti modul egy kapcsolható NO/NC kimenetet szolgáltat, melynek maximális terhelhetősége 8A. A kimenet sorszámának beállítása a modul DIP kapcsolóinak beállításával történik. A modul tápellátását az adatbuszról nyeri és a központtal is az adatbuszon keresztül kommunikál. A modul a JA-190PL univerzális szerelődobozba telepíthető. Nem címezhető (nem foglal el pozíciót a központ memóriájában).
Csak vizsgázott telepítőknek!

JABLOTRON UR-01 univerzális DIN sínre szerelhető relé. Ezt a hasznos kis reléegységet minden telepítőnek ajánljuk, mivel rendkívül sokféle alkalmazási lehetősége adódhat. Galvanikusan leválasztott, nagy teljesítményű (~230V /16A) kontaktus kimenetet szolgáltat. 8 működési módja közül a fedél alatt elhelyezett DIP kapcsolósorral választhatunk.
Csak vizsgázott telepítőknek!

PG kimeneti jelzőmodul (1-32), nyolc kapcsolható NO/NC kimenet ( maximális terhelhetősége 1A). A JA-190PL univerzális szerőlodobozba telepíthető. A kimenet sorszámának beállítása a modul DIP kapcsolóinak beállításával történik. A modul tápellátását az adatbuszról nyeri és a központtal is az adatbuszon keresztül kommunikál. Nem címezhető (nem foglal memória pozíciót amközpont memóriájában).
Csak vizsgázott telepítőknek!

Vezeték nélküli PG kimeneti visszajelző modul, mely NO/NC kimenetet szolgáltat, melynek terhelhetősége 1A/24V DC. A követni kívánt PG kimenet kiválasztása a modul nyomtatott áramköri lapján található 5 DIP kapcsoló beállításával történik. A modul tápfeszültség igénye 12-24V DC, a kimeneti relé maximális terhelhetősége 1A/30V DC. Nem címezhető (nem foglal el pozíciót a központ memóriájában).
Csak vizsgázott telepítőknek!

Vezeték nélküli teljesítmény PG kimeneti modul, mely NO/NC kimenetet szolgáltat, melynek terhelhetősége 10A/230V AC. A követni kívánt PG kimenet kiválasztása a modul nyomtatott áramköri lapján található 5 DIP kapcsoló beállításával történik. A modul tápellátását a 230V-os hálózatból nyeri, a kimeneti relé maximális terhelhetősége 16A/230V. Nem címezhető (nem foglal el pozíciót a központ memóriájában).
Csak vizsgázott telepítőknek!

8 bemenetű címzőmodul vezetékes nyitásérzékelők számára. A modul a JA-190PL univerzális szerelődobozba (vagy egy KU-68 fali szerelődobozba) telepíthető.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Teljesítmény PG kimeneti modul DIN sínes szerelés kialakítású, egy kapcsolható NO/NC kimenetet szolgáltat, melynek maximális terhelhetősége 8A. Felhasználható világítótestek, szellőzőrendszerek stb. vezérléséhez. Tápellátását az adatbuszról nyeri és a központtal is az adatbuszon keresztül kommunikál. Nem címezhető (nem foglal el pozíciót a központ memóriájában).
Csak vizsgázott telepítőknek!

Az AC-160-C multifunkcionális teljesítmény relé a JABLOTRON 100 rendszer része. A központ memóriájában történő letárolás után a relé követi a központ PG kimeneteinek állapotváltozásait, egy kapcsolt relés kimenetet szolgáltat galvanikus leválasztással, 230V/16A terhelhetőséggel. A relé telepíthető önálló működési módra is, ebben az esetben a relé a memóriájába letárolt JA-15x sorozatú vezeték nélküli eszközöktől érkező jelzéseket követi 5 különféle működési módban. Ezek: ALAPBEÁLLÍTÁS, amikor követi a letárolt eszköz állapotváltozásait, IMPULZUS, ÁTKAPCSOLÁS, KIKAPCSOLÁS és TILTÁS. A központ memóriájában egy memóriahelyet foglal el.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Az AC-160-DIN multifunkcionális relé a JABLOTRON 100 rendszer része, de önálló eszközként is telepíthető. DIN sínre szerelhető, egy kapcsolt relés kimenetet szolgáltat galvanikus és érintésvédelmi leválasztással, 230V/16A terhelhetőséggel. A relé képes követni a központ PG kimeneteinek állapotváltozásait, és a JA-15x sorozatú vezeték nélküli eszközöktől érkező jelzéseket. A kommunikáció mindkét esetben egyirányú, a központot vagy az egyéb eszközöket le kell tárolni a relé memóriájába. A relé 5 különféle működési módban tud reagálni az aktiváló jelzésre. ALAPBEÁLLÍTÁS, amikor követi a letárolt eszköz állapotváltozásait, IMPULZUS, ÁTKAPCSOLÁS, KIKAPCSOLÁS és TILTÁS. A relé tartalmaz egy kézi nyomógombot az állapotváltás közvetlen vezérlésére. Lehetőség van a relé firmware programjának USB porton át történő frissítésére. A központ memóriájában egy memóriahelyet foglal el.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Vezeték nélküli kilincszár beépített nyitásérzékelővel
Csak vizsgázott telepítőknek!

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Jablotron Team All rights reserved!
Az oldal tartalma és képanyagai védett információnak minősülnek, másolása, felhasználása csak az üzemeltető engedélyével lehetséges.