Két irányú vezeték nélküli beltéri hangjelző, melynek feladata a riasztási, be-, illetve kilépési késleltetési és egyéb hangjelzések leadása. A hangjelző egy nyomógombot tartalmaz, melynek funkciója programozható. A modul tápellátását a 230V-os tápfeszültség hálózatból nyeri. A hangjelző címezhető, használatához JA-110R modul szükséges, a központban memóriájában egy pozíciót foglal el.
Csak vizsgázott telepítőknek!

A JA-162A vezeték nélküli, hálózati csatlakozó aljzatba helyezhető hangjelző feladata a riasztási jelzések hallhatóvá tétele a védett épület belső terében. A hangjelző felhasználható más jelzések (pl. PG kimenetek működése, belépés/kilépési hangjelzés, belépésjelzés) hangjelzéseinek leadására is. A hangjelző nyomógombjának megnyomásával a riasztási jelzés némítható, vagy segélyhívás indítható (beállítás szerint). A hangjelző a tápfeszültség kimaradásának idejére beépített akkumulátort tartalmaz. A beépített szabotázs érzékelő észleli, ha a hangjelzőt eltávolítják a csatlakozó aljzatból. A hangjelző címezhető és egy pozíciót foglal el a központ memóriájában.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Két irányú, vezeték nélküli, kültéri akkumulátoros hangjelző, melynek feladata a riasztási hangjelzések leadása. A hangjelző hangereje 112 dB/m, környezet elleni védettsége IP 34D. Tápellátását 1db 6 V, 11 Ah, BAT-80 típusú elemcsomagból nyeri, mely nem a szirénacsomag része, külön rendelendő!
Csak vizsgázott telepítőknek!

Hátlap két irányú, vezeték nélküli, kültéri akkumulátoros hangjelzőhöz, melynek feladata a riasztási hangjelzések, figyelmeztető csippantások leadása, illetve a PG kimenetek működésének hanggal történő visszajelzése. A hangjelző hangereje 110 dB/m, környezet elleni védettsége IP 45. Tápellátását egy 12V DC feszültségű adapterről nyeri. A pontos függőleges telepítés megkönnyítésére beépített alkoholos szintező csövet tartalmaz. A hangjelző címezhető, használatához JA-110R modul szükséges, a központban memóriájában egy pozíciót foglal el. Figyelem!!! Csak a JA-1X1A-C-xx előlappal együtt teljes.
Csak vizsgázott telepítőknek!

A JA-163A-BASE-RB hangjelző a JABLOTRON 100 rendszer része. Feladata riasztási és információs jelzések leadása kültéri területen. A hangjelző tápellátását kizárólag saját lítium eleme biztosítja, külső tápfeszültség bevezetése nélkül. A sziréna három alkotóelemből áll össze, ezek: a JA-163A-BASE-RB hátlap az elektronikus komponensekkel, a tápellátását biztosító BAT-100A lithium elemcsomag, valamint a JA-1X1A-C-xx sorozatú előlap. Az előlapok többféle színben és kivitelben választhatók. A JA-163A hangjelző komponensei külön rendelendők, ennek oka a fedelek széles választéka, illetve az elemek szállításával és tárolásával kapcsolatos környezetvédelmi szabályozás.
Csak vizsgázott telepítőknek!

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Jablotron Team All rights reserved!
Az oldal tartalma és képanyagai védett információnak minősülnek, másolása, felhasználása csak az üzemeltető engedélyével lehetséges.