Központi egység alaplappal és tápegységgel. A központ alapkiépítésben 4 vezetékes zónabemenetet tartalmaz. Ez bővíthető a JA-82C és R modulokkal. A rendszer teljes kiépítésben 50 memóriacímet és 14 vezetékes zónabemenetet tartalmaz. Ha a rendszer részleges élesítése vagy 2 logikailag különálló részre (partícióra) bontása szükséges, a kívánt érzékelők a lehetséges 3 (A, B, vagy C) területhez rendelhetők. A központi egység szolgáltatja a vezérlő jelzéseket a kültéri és beltéri szirénák és a 2 programozható kimenet PGX és PGY számára. A digitális adatbusz csatlakozója ad lehetőséget a programozó számítógép, vagy egy vezetékes kezelőegység csatlakoztatására. A központ tápfeszültségét a hálózati feszültség csatlakozójából nyeri, szünetmentes áramellátását egy akkumulátor biztosítja.
Nettó listaár: 22298 Ft    db

Központi egység alaplappal és tápegységgel. A központ alapkiépítésben 10 vezetékes zónabemenetet tartalmaz, amely 2 db JA-82C modul alkalmazásával összesen 30-ra bővíthető. A központ 50 memóriacím kezelésére képes. Ha a rendszer részleges élesítése, vagy 2 logikailag különálló részre (partícióra) bontása szükséges, az érzékelők a lehetséges 3 (A, B, vagy C) területhez rendelhetők. A központi egység szolgáltatja a vezérlő jelzéseket a kültéri és beltéri szirénák és a 2 programozható kimenet PGX és PGY számára. A digitális adatbusz csatlakozója ad lehetőséget a programozó számítógép vagy egy vezetékes kezelőegység csatlakoztatására.
Nettó listaár: 39021 Ft    db

Vezeték nélküli jelismétlő modul JA-82K és JA-83K központokhoz. 40 vezeték nélküli eszköz jelének, és a PGX, PGY, IW, EW kimenetek állapotának vezeték nélküli átvitelére, átjelzésére alkalmas.
Nettó listaár: 39640 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Jablotron Team All rights reserved!
Az oldal tartalma és képanyagai védett információnak minősülnek, másolása, felhasználása csak az üzemeltető engedélyével lehetséges.