8 kimenetű modul/kommunikátor Élesítés, Riasztás, Pánik, Tűz, Szabotázs, Műszaki probléma, Alacsony telepfeszültség, Tápfeszültség kimaradás jelzések átvitelére. Alkalmazható OASiS, PROFI központokkal. Telepítése a központ dobozába történik. A telepített kommunikátor segítségével a központok riasztási események esetén képesek hangüzenet továbbítására a jogosult személyeknek. A kommunikátor kizárólag hangvezérelt (touch-tone) tárcsázási rendszerű telefonhálózatban használható.
Nettó listaár: 13007 Ft    db

A JA-80X beszédhang kommunikátor a telefonvonalak felhasználásával küldi el (legfeljebb 6) szöveges jelentését, a kiválasztott (legfeljebb 4) telefonszámra. A központi egység házába telepíthető önálló működésben, vagy a JA-80V, JA-80Y modulokkal kombinálva. A modult a központi egység házába, a központ panel mellé kell telepíteni, és csatlakoztatni kell a digitális adatbuszhoz és a telefonvonalhoz (PSTN vonalhoz, vagy a JA-80Y GSM kommunikátor által szimulált vonalhoz).
Nettó listaár: 16104 Ft    db

GSM/GPRS kommunikátor JA-8x központhoz, távoli hozzáférés megvalósítására GSM hálózaton és Interneten. Jelentési funkciók a felügyeleti központba vagy egy mobil telefonra. Panelen beépítetve van a JA-80X és JA-80Q modul. A modult a központi egység házába, a központ panel mellé kell telepíteni, és csatlakoztatni kell a digitális adatbuszhoz, valamint bele kell helyezni a szolgáltatótól megvásárolt SIM kártyát. A kommunikátor kártyafüggetlen, tehát bármely szolgáltató SIM kártyája belehelyezhető.
Nettó listaár: 72467 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Jablotron Team All rights reserved!
Az oldal tartalma és képanyagai védett információnak minősülnek, másolása, felhasználása csak az üzemeltető engedélyével lehetséges.