Vezetékes adapter a kezelőegységek szövegének egyszerűsített frissítéséhez
Nettó listaár: 448 Ft    db

Digitális adatbusz elosztó JA-8x központokhoz
Nettó listaár: 1239 Ft    db

USB interfész programozó kábel a központi egység és a OLink programot futtató programozói számítógép összekapcsolására szolgál. A OLink program segítségével vezérelhető a központot, illetve programozhatók a működési paraméterek. USB interfész kábel Jablotron PROFI és OASiS központok programozásához és vezérléséhez a ComLink vagy Olink szoftver segítségével.
Nettó listaár: 6813 Ft    db

A JA-80T USB interfész kábel driver nélküli változata, csak OASiS rendszerek programozására (telepítéséhez meghajtó program nem szükséges)
Nettó listaár: 8052 Ft    db

Bluetooth USB interfész programozó kábel a központi egység és a OLink programot futtató programozói számítógép összekapcsolására szolgál. A OLink program segítségével vezérelhető a központot, illetve programozhatók a működési paraméterek. USB interfész kábel Jablotron PROFI és OASiS központok programozásához és vezérléséhez a ComLink vagy Olink szoftver segítségével.
Nettó listaár: 16723 Ft    db

Összeköttetést biztosítson a JA-80H és JA-80N vezetékes kültéri kezelőegységek és a központi egység között. Beépített vezérlő kimenetet (melynek segítségével az elektromos ajtózáró eszköz helyileg vezérelhető), továbbá vezeték nélküli ajtócsengő adóegységet is tartalmaz.
Nettó listaár: 18581 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Jablotron Team All rights reserved!
Az oldal tartalma és képanyagai védett információnak minősülnek, másolása, felhasználása csak az üzemeltető engedélyével lehetséges.