Vezeték nélküli vevőegység (868MHz), 2 távvezérelhető relét tartalmaz, amivel a felhasználó kívánságának megfelelően, vezeték nélkül távirányíthat. A vevőegység UC típusjelű változata 12V DC táplálású. Az egyes relékhez letárolható eszközök: távirányítók, termosztátok, a központi egység programozható kimenetei (PGX és PGY), vezeték nélküli érzékelők, a vezeték nélküli kezelőegységek vezetékes bemenetei és ajtócsengő nyomógomb.
Nettó listaár: 18581 Ft    db

Vezeték nélküli vevőegység (868MHz), 2 távvezérelhető relét tartalmaz, amivel a felhasználó kívánságának megfelelően, vezeték nélkül távirányíthat. A vevőegység AC típusjelű változata 230V AC táplálású. Az egyes relékhez letárolható eszközök: távirányítók, termosztátok, a központi egység programozható kimenetei (PGX és PGY), vezeték nélküli érzékelők, a vezeték nélküli kezelőegységek vezetékes bemenetei és ajtócsengő nyomógomb.
Nettó listaár: 19820 Ft    db

Vezeték nélküli intelligens vezérlő aljzat, hálózati feszültségről (230V/50Hz/16A) működő eszközök fűtő, hűtő vagy szellőző készülékek, fényforrások távvezérlésére, 240VAC, 868 MHz.
Nettó listaár: 21059 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Jablotron Team All rights reserved!
Az oldal tartalma és képanyagai védett információnak minősülnek, másolása, felhasználása csak az üzemeltető engedélyével lehetséges.