USB interfész a GD-04 programozásához. Csak a GDLink programmal használható, a GD-04 programozásához.
Nettó listaár: 8671 Ft    db

Készenléti akkumulátor GD-04-hez, 12~24 készenléti idő biztosítására. Fehér burkolatú házban.
Nettó listaár: 11768 Ft    db

A GD-04K GSM távvezérlő a GD-04 DAVID távvezérlő főbb felhasználási területe az automatizálási feladatok megvalósításai, de felhasználható biztonsági rendszerek kiegészítésére is. A készülék 4 bemenetet és 2 kimenetet tartalmaz, melyeknek aktiválásakor a készülék SMS üzenetet küld a beprogramozott telefonszámok tulajdonosai számára. A készülék helyileg (a GDLink 2.0.0 program és a GD-04P USB interfész segítségével) vagy akár távolról az Interneten, a http://www.david.jablotron.cz/gd-04/ oldalon át is programozható.
Nettó listaár: 66893 Ft    db

A GD-02-DIN DIN sínre szerelhető univerzális GSM távvezérlő és kommunikátor különböző berendezések távolról történő vezérlésére és állapotuk lekérdezésére szolgál.A készülék SMS üzenetekkel, illetve behívással vezérelhető. Két programozható (egy nagy teljesítményű és egy jelző) kimenetet tartalmaz. A külső berendezések állapotának jelzésére két bemenetet tartalmaz, melyek a GDN potenciál csatlakoztatására aktiválódnak. Az egyes bemenetek állapotának jelentése történhet SMS üzenettel és/vagy telefonhívással. A bemenetek egyike felhasználható impulzus számlálásra (pl. elektromos mérőóra, víz vagy gáz fogyasztás mérő stb.). Az impulzusok állapota SMS üzenetekkel lekérdezhető. Az eszköz külön bemenetet tartalmaz a GD-02T hőmérő csatlakoztatására. Az eszközben maximum 10 telefonszám tárolható le. A GD-02-DIN ezen kívül egy készenléti akkumulátort is tartalmaz, mely áramszünet esetén is biztosítja a készülék tápellátását. A működési paraméterek beállítására a GD-Link 2.1.0 szoftver és annak magasabb verziószámú változatai állnak rendelkezésre (a számítógép csatlakoztatására szolgáló USB kábel a készlet tartozéka).
Nettó listaár: 66893 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Jablotron Team All rights reserved!
Az oldal tartalma és képanyagai védett információnak minősülnek, másolása, felhasználása csak az üzemeltető engedélyével lehetséges.