JA-65X telefon vonali digitális kommunikátor a JA-63 központokhoz alkalmazható. A JA-65X modullal bővített központok képesek jelentések küldésére az RFK számára, továbbá hangüzenetek, SMS üzenetek továbbítására a felhasználó számára. A JA-60U modemmel és a ComLink szoftverrel távprogramozható. A modul működéséhez szabványos telefonvonal (PSTN- TNV 1-3) szükséges
Nettó listaár: 13007 Ft    db

Modem a JA-65X kommunikátorral felszerelt Jablotron központok távoli hozzáféréséhez és programozásához.A modem segítségével a felhasználó, a ComLink szoftverben beállított paramétereket, a közvetlen kábelkapcsolattal azonos módon töltheti le a távoli központi egység memóriájába.
Nettó listaár: 23536 Ft    db

JA-60WEB LAN kommunikátort a JA-63 központokban való felhasználásra fejlesztették ki. A kommunikátor feladata a Felügyeleti Központtal való kapcsolat biztosítása az Ethernet LAN hálózaton és az interneten át.
Nettó listaár: 26633 Ft    db

GSM/GPRS kommunikátor JABLOTRON 60 sorozatú központokhoz, kártyafüggetlen, a MyJABLOTRON web ügyfélkapuban regisztrálható, eseményjelentés SMS üzenetek maximum 8 telefonszámra, eseményjelentés telefonhívással és szöveges figyelmeztető üzenetekkel 7 üzenettel, vezérlés és programozás telefonkészülékről (telefonhívással és a hangmenü használatával vagy SMS utasításokkal), jelentés 2 RFK-ra, a www.GSMLink.cz honlapon nem regisztrálható.
Nettó listaár: 55124 Ft    db

GPRS kommunikátor - a vezetékes telefonkommunikátorral szerelt központok CID protokol szerint leadott jelentéseit GPRS adatokká alakítja és a GSM hálózaton át továbbítja a Felügyeleti központba.
Nettó listaár: 75519 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Jablotron Team All rights reserved!
Az oldal tartalma és képanyagai védett információnak minősülnek, másolása, felhasználása csak az üzemeltető engedélyével lehetséges.