Vezeték nélküli beltéri hangjelző, 230 V AC aljzatba csatlakoztatható. Felhasználható a központ beltéri hangjelzéseinek leadására, vezeték nélküli ajtócsengő, belépésjelző funkciók megvalósítására, vagy önálló működési jelleggel mini riasztóközpont céljára. Az UC-260 kompatibilis a JA-6x típusú riasztóközpontokkal, a JA-6x sorozatú vezeték nélküli érzékelőkkel és az RC-11 és RC-28 távvezérlőkkel. Összesen 8 vezeték nélküli eszköz tárolható le a hangjelző memóriájában, melyeknek jelzéseit a hangjelző 8, a felhasználó által kiválasztható különböző dallammal jelezheti vissza.
Nettó listaár: 9291 Ft    db

A JA-63A kültéri vezeték nélküli hang-fényjelző feladata a riasztási és figyelmeztető jelzések leadása. Tápfeszültségét a hozzá csatlakoztatott hálózati adapterből és a beépített készenléti akkumulátorból nyeri. A Hangjelző a központi egységgel kétirányú rádiókommunikációs kapcsolat útján érintkezik. A készülék a riasztási jelzéseken túl képes az élesítés/hatástalanítás műveleteit rövid hangjelzéssel hallható módon visszajelezni.Szabályos időközönként automatikus öntesztet hajt végre, amit jelenti a központi egységnek. A beépített szabotázs érzékelőt tartalmaz. Egy JA-6x rendszeren belül több JA-63 típusú kültéri hang-fényjelző is telepíthető.
Nettó listaár: 29111 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Jablotron Team All rights reserved!
Az oldal tartalma és képanyagai védett információnak minősülnek, másolása, felhasználása csak az üzemeltető engedélyével lehetséges.